Det luktet helt himmelsk i heimen mens kjelen sto på plata. Det ble en stor kjele,som ble lagd med vilje,rester er alltid godt å ha i fryseren på sure,kalde høstkvelder.
Dette er hva jeg brukte:
- 1,5 kg poteter
- 2 store løk
- 1 stor rød paprika
- 2 ganske store tomater
- 2 bokser med hermetiserte tomater (hele)
- 1 pk kjøttpølser uten skinn
- pepper
- salt
- 1 buljong terning
- piffi krydder
- 3-4 dl vann
Finhakk løken og surr i olje sammen med paprikaen til den blir blank. Hell så i noen vann og tomater og hermetiske tomater,ha deretter i potetbitene. La dette stå å småkoke til potetene er møre. Ha i pølsebitene til slutt og pepre og krydre etter smak og behag.
Smaker veldig godt med hvitløksbrød ved siden av.
Bon appetit alle sammen:-D
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar